Brink Multimedia

Hoe sneller uw website hoe hoger uw ranking in Google

Toen we het bericht over de snellere servers hadden gepost lieten we al voorzichtig vallen dat dit beter is voor de positie in Google met uw website. Maar hoe zit dat dan? Eigenlijk is het vrij logisch. De bezoeker van nu wil alles meteen op zijn of haar beeldscherm hebben. Als bezoekers zijn we ongeduldig geworden en haken we vrij snel af als het ons te lang duurt.

Een website moet daarom snel geladen kunnen worden, anders zijn we als bezoeker al snel vertrokken naar een andere site. Een laadtijd van 3 seconden is dan eigenlijk al te lang. Dat werkt al irritatie bij de bezoeker op. Als de bezoeker dan ook nog moet wachten bij elke pagina die hij of zij van de website bezoekt, dan is de bezoeker vrijwel direct afgehaakt.

Google houdt dit bij, sterker nog Google geeft bij haar statistieken aan of een website snel laadt of niet.

Hoe sneller uw website dus is, hoe leuker Google dat vindt en uw website stijgt in de rankings. Een goed gebouwde website is in basis al snel, maar wordt natuurlijk nog sneller met snelle hosting……….. Hadden we u al verteld dat we onlangs onze servers nog sneller hadden gemaakt?

Google snelheid seo