Brink Multimedia

Joomla

Joomla is een content management systeem (CMS), waarmee je websites en krachtige online toepassingen kunt bouwen. Met een content management systeem kun je de inhoud van je website bijhouden zonder dat je daarvoor technische kennis of vaardigheden nodig hebt.

Joomla is open source software: het is gratis te gebruiken, en ontwikkelaars over de hele wereld dragen bij aan de ontwikkeling en verbetering. Dit betekent ook dat dit systeem 1 van de veiligste is, immers velen mensen werken over de gehele wereld werken mee aan de ontwikkeling.
Joomla is een van de populairste content management systemen, waarop inmiddels miljoenen websites zijn gebouwd. De aantrekkingskracht zit vooral in de flexibiliteit die het systeem geschikt maakt voor kleine en grote projecten. Of je nu een eigen persoonlijke receptenwebsite wilt maken of een zakelijke presentatie van je bedrijf, met Joomla aan de basis bouw je je website op een betrouwbaar en duurzaam systeem. En Joomla is modulair: het laat zich gemakkelijk uitbreiden: van een eenvoudig contactformulier tot een uitgebreide winkel; het is allemaal mogelijk met Joomla.