Brink Multimedia

Zorgeloos snel online met Brink Hosting uit Heeswijk Dinther

U heeft een website in elkaar geknutseld of laten maken maar u zoekt nog naar de plek waar uw website moet komen te staan. U kunt naar alle grote providers gaan, maar u weet dat u daar 1 van de velen bent, een nummertje. U zet zich daar over heen en schaft een hostingspakket aan waar u zelf eigenlijk geen verstand heeft. U heeft recht op sql databases, ssl kan aan en ook nog losse domeinnamen. Het is geweldig. U komt op het dashboard met allerlei opties, zoveel en wat moet u nou hebben? Uiteindelijk de mappenstructuur gevonden en waar moet het dan in , in welke map? Wel of niet in de public map? Huh hoezo doet de site het niet, koppeling van database?!!?

We snappen het, u ging naar die grote hostingsprovider omdat die goedkoper was, maar voor uw gevoel heeft u een miskoop gedaan.

Het kan ook anders. U maakt uw website, deze geeft u aan ons. Wij plaatsen de site, zorgen dat alles werkt en binnen een dagdeel werkt uw site. Zonder zorgen dus. Het kan…….bij ons: Brink Hosting uit Heeswijk Dinther. Zorgeloos en zonder moeite.